“L’hàbit és al principi lleuger com una tela d’aranya,

però ben aviat es converteix en un sòlid cable”.

Proverbi hebreu.

 

Aquest Sant Joan et proposem cremar un mal hàbit, de debò…. literal :-D,  ho escrius i ho cremes amb el foc màgic de la nit més llarga de l’any i  sí … no t’estressis! també pots cremar-ho mentalment,  sinó tens accés a un foc controlat, no volem espants!. 🙂

Un mal hàbit és un mal costum sigui emocional, relacional o conductual. Alguns dels mals hàbits que realitzem les persones són molt evidents: fumar, no practicar gens d’exercici,  no  dedicar-nos temps, etc.

Però hi han hàbits de funcionament cognitiu i emocional,  dels quals primer hem de ser conscients, per canviar-los i que formen part del nostre diàleg intern: T’estimes? Com t’ho demostres? T’escoltes? Quin és el teu diàleg intern “got mitj ple” o “got mitj buit”?  T’atribueixes la responsabilitat de tot el que surt malament o tens tendència a posar totes les responsabilitats i culpes en els altres?

En aquestes respostes hi han hàbits que  cal canviar, cremar, deixar enrere i posar-se les piles perquè ens resten energies i produeixen desgast i senzillament no ens fan sentir feliços.

Estem en l’era de la psicologia de la salut, el coaching, el mindfulness i una infinitat de paraules genials que ens recorden que CANVIAR ÉS POSSIBLE, MILLORAR ÉS POSSIBLE, i….que ja trigues!

En el post d’avui t’animem  a #cremounmalhabit  ja! Inspira’t i utilitza el nostre hashtag,  etiqueta’ns @psilomedinsitu  i comparteix (twitter, instagram, on vulguis!)  què desitges cremar aquesta nit màgica!

Feliç nit màgica de sant juan! 😉