Apliquem el  Mètode Glifing!

El nostre equip de professionals de la Psicologia i Logopèdia aposta pels avanços que la utilització de les TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació) APORTA  a l’aprenentatge donis de la diversitat. Per aquest motiu, el nostre equip de Psilomed, s’ha format amb els creadors/se del Mètode Glifing, un mètode que ha demostrat ser eficient, que dóna resposta al 60% de nens i nenes que tenen dificultats de la lectura, i que ens permet:
a) Prevenir els efectes negatius de les dificultats de lectura
b) Detectar precoçment les dificultats de lectura
c) Intervenir eficaçment per ajudar als nens i nenes amb dificultats de lectura

El Mètode Glifing

Glifing és un mètode que consisteix en la utilització de les TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació) d’entrenament de la lectura que s’aplica mitjançant un programa informàtic de format lúdic.

Gràcies a aquest mètode AVALUEM, ANALITZEM i ENTRENEM la lectoescriptura mitjançant un FORMAT LÚDIC  que permet a les famílies que el nen pugui practicar des de casa o qualsevol lloc 20 minuts al dia (4 dies a la setmana).  Sense cansament ni frustració, l’evolució és tutoritzada per una logopeda o psicòloga  del nostre equip, gràcies al mètode, només serà necessari que acudim al vostre domicili 1 vegada al mes.

Els nostres/as professionals acudeixen 1 vegada al mes a la teva casa per entrenar i avaluar el progrés del nostre/a protagonista, el teu fill@!

A més, el mètode té especialment  en compte la dimensió emocional del problema. Per això, el Glif i la Bet, donen ànims i proporcionen feedback al llarg de les sessions. A banda, la psicòloga/logopeda del nostre equip Formada en el mètode,  tutoritza i realitza un acompanyament emocional. I està especialment indicat per nens/es amb dificultats d’adquirir la lectura, dislèxia i/o amb Trastorn amb Dèficit d’atenció amb Hiperactivitat.

No dubtis, més demana’ns informació sense cap compromís!

Glifing en un mínut i mig!