“Avui faig un cafè amb la meva coach”

És un dia com qualsevol altre però el Jordi, de 38 anys,  una persona amb responsabilitats laborals, experimenta tensió muscular i cansament. S’ha aixecat amb somnolència, no ha pogut cuidar la seva alimentació en tota la setmana i experimenta un inusual bloqueig mental que no li permet prendre les decisions que habitualment pren amb relativa facilitat.

T’ha succeït? T’imagines que seria llavors trucar al teu coach i fer un Café amb ell durant els teu descans per esmorzar a la feina?

Això és el que podem fer nosaltres,  per tu. El nostre equip de coaching in situ, són coaches i a més psicòlegs/ogues  amb reconeixement sanitari. Són els companys idonis durant aquest Café o aquest passeig pel parc, donat que amb la seva formació i bagatge,  et dedicarà el seu temps, t’escoltarà,  et relaxarà, et farà pensar, t’apoderarà (empowerment)  i et dotarà d’estratègies d’autoregulació emocional per prevenir l’ansietat i el estrés.

No estàs en la situació d’aquesta persona què es beneficiaria de la psicologia de la salut i del coaching directiu?

Doncs certament,  no és la única situació que abordem des del Coaching in situ, existeix  el coaching familiar i d’adolescents que realitzem els psicòlegs dels equips als domicilis,  el coaching d’equip que realitzem en les pròpies empreses i el coaching personal quan senzillament una persona necessita pensar on dirigir les seves properes accions i no ho vol fer tancat/da a una consulta.

Això es el que el Coaching IN SITU de l’Equip de PSILOMED pot fer per tu, apropar-lo a la teva empresa, família, al teu lleure.

Però  el teu coach no acudirà per quedar-se sempre sinó per donar-te estratègies pròpies i apoderar-te,  per que pensem que, como va citar  Albert Einstein,  “ si vols ser feliç has de lligar la  vida a les teves metes i els teus  propòsits, no a les persones o els objectes“ .

Pensa en propòsits i no desitjos, el coaching et posarà en moviment i t’ajudarà a créixer a tu, la teva família o la teva empresa.